[ TERKINI ] Pengambilan Pegawai Imigresen Gred KP19 - 05 Januari 2020Pengambilan Pegawai Imigresen Seluruh Negara.

Berikut merupakan maklumat iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan yang terlibat. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Pihak kami hanya menyiarkan iklan ini untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon jawatan tersebut, sila ikuti langkah yang telah disediakan di bawah ini. Terima Kasih.

Calon yang layak dan memenuhi kriteria-kriteria yang ditetapkan adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan kerja yang telah dipaparkan seperti di bawah : 


Maklumat Jawatan Kosong:

Nama Majikan: Jabatan Imigresen Malaysia
Lokasi Kekosongan: Seluruh Negara
Tarikh Tutup Permohonan: 05 Januari 2020

Jawatan: PEGAWAI IMIGRESEN GRED KP19


Untuk memohon jawatan ini, pastikan anda mengikuti langkah yang telah diberikan dibawah dan mengikuti peraturan yang telah ditetapkan majikan seperti di bawah.

Keperluan & Kelayakan Memohon:
Syarat Lantikan boleh dirujuk disni.
Sekiranya anda adalah calon yang mempunyai kelayakan dengan Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) , Diploma, Ijazah, atau Kelayakan Professional yang diiktiraf oleh Organisasi yang dipercayai, anda adalah dipelawa untuk memohon dan mengisi kekosongan jawatan diiklankan. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan yang telah dinyatakan terlebih dahulu sebelum memohon)

Selain itu calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut: 
1. Mempunyai perwatakan yang menarik.
2. Mempunyai pengetahuan Am yang luas.
3. Mempunyai ciri-ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)


Kelebihan: 
1. Gaji yang berpatutan dengan pelbagai imbuhan yang menarik ditawarkan.
2. Cuti Tahunan
3. Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


Bagaimana Memohon:
Permohonan jawatan kosong yang telah diiklankan di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan dan langkah-langkah yang telah diberikan.

Klik pada pautan “IKLAN PENUH JAWATAN” di bawah dan sila rujuk maklumat dan informasi permohonan, syarat dan tarikh tutup jawatan kosong tersebut.

Bagi permohonan yang baru, pemohon perlu mendaftar terlebih dahulu sekiranya diminta berbuat demikian sebelum membuat pengisian maklumat yang diperlukan dalam sistem.

Pemohon disyorkan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini pemohon yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenarai pendek sahaja yang akan dipanggil untuk menghadiri temuduga.

(Pastikan bahawa anda telah merujuk iklan penuh melalui pautan di bawah terlebih dahulu sebelum menghantar permohonan anda)

Post a Comment

0 Comments